Vierekkäisiä kuvia

Tässä on lisätty koodia HTML-tilassa, siirrytty editointitilaan eli kirjoitusnäkymään ja helpolla lisätty kuvia omalta koneelta. Suoraan verkostakin lisääminen onnistunee ja myös kuvien copypastaaminen suoraan verkosta. Jätin nuo kuva ja numero (1 ja 2) -tekstit näkösälle, mutta editointivaiheessa ne voi poistaa tai muuttaa.

kuva

1
kuva

2


kuva

1
kuva

2


kuva

1
kuva

2


kuva 1  kuva 2

Latasin kolme riviä kuvia. Yksi rivi on lataamatta. Tuolta se näyttää ennen kuin editorissa lisää normaalisti ikonista kaksi kuvaa vierekkäin kummassakin tapauksessa laittamalla kohdistimen heti kuva sanan jälkeen ennen numeroa.

Täältä otin koodin ja copypastasin sen HTML-tilassa ja muutin sitten editointitilaan, jossa on kynäikoni. Kuvia olisi saanut vaikka kuinka paljon, jos olisi copypastannut koodia lisää. Vaakarivien välissä on tilaa kirjoittaa. Nuo kuva 1 jne. -merkit voi editointitilassa sitten poistaa tai kirjoittaa jotakin niiden tilalle. Koodia voi ottaa haluamansa jakson, ja voi copypastata vaikka useamman kerran. Blogiin tulee hieno kuvanäyttely, kun on kaksi kuvaa vierekkäin - se on jonkinlainen kehitys - ennen ja nyt.

Kaksi vierekkäistä kuvaa on dynaamisemman näköinen ja näyttää muutoksen. Samalla värittäjäohjelmalla on sisaruksia, joilla voi retusoida ja jopa korjata repeytymiä. Aion niitä tutkia. On muitakin värittäjäohjelmia. Tuo koodi lisää itse asiassa taulukkoja ja niihin voinee laittaa muutakin kuin kuvia. Ehkä videoita, ehkä erilaista tekstiä... Värittäjä korjaa myös haalistuneita kuvia, jotka ovat olleet värikuvia. Voi laittaa vaihtelua - yhteen taulukkoon kuva, toiseen tekstiä tms. On kokeiltava. Tekstin voi laittaa samaan kohtaan kuin kuvan ja sitten lopulta pyyhkiä pois kuva- ja 1/2 -tekstit.

On olemassa myös ilmainen kuvan ehostaja, joka syventää värejä. Kokeilin lisää haalistunerilla kuvilla värjääjällä ja sitten vielä ehostajalla. Tulos oli selvästi parempi. On jännittävää, että kaikki tekee keinoäly - mitä se sitten onkaan.