Yhteystiedot ja linkit


jukkamelaranta@gmail.com

puhelinnumero on 040-7243773 tai +358407243773

Oppitori-blogi, jossa on paljon suomen kielestä ja kulttuurista. Paljon verkosta kerättyä ja suodatettua, listoja, toiminnallista eli tekemistä, verkon ihmeitä. Satunnainen artikkeli

Osa keskittyy Oppitori-opetusmenetelmään, suomea maahanmuuttajille ja muille, jotka voivat opiskella myös itsenäisesti netin avulla. Kontekstityökalu erikseen. Vielä siitä lyhennelmä.

Scoop.it-Oppitorin suomi - Kuratoitu julkaisu, joka pelkistää verkon antia. Minun lahjani Suomen lukevalle kansalle. Ilmaiseksi paljon laadukasta ja monipuolista luettavaa. Haku

Scoop.it-lehti - koska materiaalia on niin paljon

Scoop.it-julkaisuihin on hakukoneet. Julkaisut ovat kasvaneet myös laajoiksi kielen esimerkkiaineistoiksi, kotitekoisiksi ja kuvallisiksi korpuksiksi. Hakukoneita hallitsee helposti kontekstityökalulla, jossa on näkyvillä ja helposti käytettävinä kymmeniä hienoja hakukoneita kielen ja kulttuurin aloilta.

Jos olet kiinnostunut opettelemaan kontekstityökalun asennuksen ja käyttöä, olen valmis opastamaan ilmaiseksi siinä vaikka Meet-kokousohjelman välityksellä (ilman kuvaa). Siinä voin kertoa ja näyttää. miten se asennetaan ja miten se toimii. Tietokoneelta tietokoneelle, koska kontekstityökalu toimii niiden selaimilla.